ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΟΥΠΕΛ

Μπορείτε να φτάσετε στο χώρο της εκδήλωσης με το ΙΧ σας, από τις παρακάτω διαδρομές :

Από Θεσσαλονίκη :
• Ακολουθείστε τον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού για ελληνοβουλγαρικά σύνορα και Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα. Περίπου 1,5 χλμ πριν από το χωριό Προμαχώνας υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες που θα σας κατευθύνουν προς το οχυρό Ρούπελ, μέσω ανισόπεδου κόμβου (Θεσσαλονίκη – Ρούπελ 112 χλμ)
• Ακολουθείστε την παλαιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Νέο Πετρίτσι. Ακριβώς ετά τη γέφυρα του Στρυμόνα θα κινηθείτε αριστερά και θα βγείτε στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον Μεθοριακό Σταθμό του Προμαχώνα. Μέσω του ανισόπεδου κόμβου θα φτάσετε στο Ρούπελ (Θεσσαλονίκη – Κιλκίς – Νέο Πετρίτσι – Ρούπελ 136 χλμ).

Από Δράμα :
• Ακολουθείστε την παλαιά Ε.Ο. Δράμας – Σερρών. Στη διασταύρωση του Λεκώνα στρίβετε δεξιά για να βγείτε στη συνέχεια στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον Μεθοριακό Σταθμό του Προμαχώνα. Μέσω του ανισόπεδου κόμβου, , πριν τον Προμαχώνα, θα φτάσετε στο Ρούπελ (Δράμα – Σέρρες – Ρούπελ 114 χλμ).

Από Καβάλα
• Ακολουθείστε την Επαρχιακή Οδό : Καβάλα, Ελευθερούπολη, Λευκοθέα Σερρών, Σέρρες. Στη διασταύρωση του Λεκώνα στρίβετε δεξιά για να βγείτε στη συνέχεια στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον Μεθοριακό Σταθμό του Προμαχώνα. Μέσω του ανισόπεδου κόμβου, πριν τον Προμαχώνα, θα φτάσετε στο Ρούπελ (Καβάλα – Σέρρες – Ρούπελ 132 χλμ).
• Ακολουθείστε την Εγνατία Οδό για Θεσσαλονίκη. Στο ύψος της Αμφίπολης, κινείστε δεξιά στον κόμβο προς Σέρρες. Στη διασταύρωση της Μεσοράχης κατευθύνεστε δυτικά προς Νέα Ζίχνη και Σέρρες. Στη διασταύρωση του Λεκώνα στρίβετε δεξιά για να βγείτε στη συνέχεια στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τον Μεθοριακό Σταθμό του Προμαχώνα. Μέσω του ανισόπεδου κόμβου, πριν τον Προμαχώνα, θα φτάσετε στο Ρούπελ (Καβάλα – Αμφίπολη – Σέρρες – Ρούπελ 160 χλμ).

ΜΕ ΤΡΕΝΟ
• Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια του ΟΣΕ για τους Σταθμούς Βυρώνειας, Στρυμόνα και Σιδηροκάστρου  που βρίσκονται κοντά στο Ρούπελ (δρομολόγια trainose.gr)

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ
• Από τον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην Θεσσαλονίκη, υπάρχουν τακτικά δρομολόγια για το Σιδηρόκαστρο (δρομολόγια  ktelmacedonia.gr)

Από Σιδηρόκαστρο μπορείτε να μεταβείτε στο Ρούπελ με ΤΑΞΙ (Σταθμός Ταξί Σιδηροκάστρου : 2323022222.)