Για τρίτη χρονιά η ανεπανάληπτη “ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 1940s” επιστρέφει, μ΄ ένα ρετρό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στα χρόνια του Β΄ Π.Π. με τους μοναδικούς Jitterbugs skg.

Επιλέξτε dress code εποχής (επιβάλλεται)  και ακολουθήστε μας σ΄ ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, με πολύ μουσική, τραγούδι και χορό.

  • Είσοδος ελεύθερη

ΠΟΥ : Λ.Α.Φ. Σιδηροκάστρου 
ΠΟΤΕ : Σάββατο 11/5/2019
ΩΡΕΣ :  20:00

Θα ακουστούν μεγάλες χορευτικές επιτυχίες της εποχής της δεκαετίας του 1940, των Βέμπο, Αττίκ, Γούναρη, Γιαννίδη, Στρατηγοπούλου, Βλαχοπούλου, Σουγιούλ, Εσκενάζυ κ.α., ενώ η μπάντα “TOOT SWEET” θα μας ξεσηκώσει με αγαπημένους swing ρυθμούς.

Επίσης :

  • Δωρεάν μαθήματα swing κ.α.
  • Σαλόνι Ομορφιάς αλά … 1940 για τις κυρίες
  • Κομμώσεις ανδρών εποχής

 

Η Ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης με vintage και retro επιρροές Jitterbugs skg, από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην εποχή του ’40 & του ’50. Όταν το Θέατρο, η Λογοτεχνία, ο Κινηματογράφος και το Design συναντούν τη Μουσική και το Χορό, μέσα από τη retro ματιά των Jitterbugs skg.

Της ομάδας, που πρώτη χόρεψε στους ρυθμούς του jive ’40s & ’50s, από το 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Εάν θέλεις να νιώσεις και να μάθεις την εποχή του Μεγάλου Πολέμου της δεκαετίας του ’40, αλλά και αυτόν της χρυσής δεκαετίας του ’50, γίνε και εσύ μέλος στη μεγάλη παρέα των Jitterbugs skg!