Η Γραμματεία της διοργάνωσης “ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”  είναι αρμόδια για την υποστήριξη, ενημέρωση και παροχή όλων των ενδεδειγμένων διευκολύνσεων στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν γεγονότα ειδησεογραφικού περιεχομένου όλων των εκδηλώσεων το διήμερο 12 και 13/5/2018.

Μη ξεχνάτε πως η εκδήλωση πραγματοποιείται ΕΝΤΟΣ στρατιωτικής μονάδας, όπου ισχύουν όλοι οι προβλεπόμενοι -από τους στρατιωτικούς κανονισμούς- περιορισμοί. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση ΕΚΤΟΣ του κύριου χώρου της εκδήλωσης (επιτρέπεται από το Στρατιωτικό Μουσείο έως το κεντρικό ηρώο και εντός της επισκέψιμης στοάς του Ρούπελ). Οι παραβάτες διώκονται από την Στρατιωτική Υπηρεσία.

Η Γραμματεία της διοργάνωσης “ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”  διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα χορήγησης Διαπίστευσης σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, μετά την υποβολή ηλεκτρονικής Αίτησης Διαπίστευσης ΜΜΕ.

Διαπιστεύσεις
Κάθε δημοσιογράφος / φωτογράφος / εκπρόσωπος ΜΜΕ, δύναται να λάβει μία και μόνο προσωπική διαπίστευση, την οποία και θα πρέπει να φέρει και να επιδεικνύει κατά την είσοδό του αλλά και την παραμονή του σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων της διοργάνωσης “ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ” 

Διαπίστευση κατηγορίας ΜΜΕ – Press προβλέπεται για:

  • Δημοσιογράφους
  • Φωτογράφους
  • Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία.

Διαδικασία χορήγησης Διαπίστευσης ΜΜΕ-Press

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την on-line Αίτηση Διαπίστευσης ΜΜΕ συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που προβλέπει η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης  “ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ” θα εγκρίνουν και στη συνέχεια ο υπεύθυνος Τύπου θα αποστείλει μήνυμα χορήγησης Διαπίστευσης ΜΜΕ – Press στους Επίσημα Διαπιστευμένους Δημοσιογράφους/Φωτογράφους της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν επιτρέπεται  η συνολική βιντεοσκόπηση του κεντρικού αναβιωτικού δρώμενου (Κυριακή 13/5/2018) χωρίς την προηγούμενη παραχώρηση σχετικής άδειας από την  Γραμματεία της διοργάνωσης. Σε περίπτωση παράνομης συνολικής βιντεοσκόπησης, θ’ ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ποινικές και αστικές ευθύνες.

Κανονισμοί χρήσης Διαπίστευσης ΜΜΕ – Press

  • Δικαίωμα διαπίστευσης έχουν εκπρόσωποι ΜΜΕ οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
  • Κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης μπορεί να λάβει μέχρι δύο (2) διαπιστεύσεις.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η μεταβίβαση της Διαπίστευσης σε άλλο πρόσωπο, πέρα από αυτό, το οποίο την έχει παραλάβει.
  • Σε περίπτωση απώλειας της διαπίστευσης επικοινωνήστε άμεσα με την Γραμματεία της διοργάνωσης.
  • Οι επίσημα διαπιστευμένοι φωτογράφοι, δημοσιογράφοι τηλεόρασης/ραδιοφώνου και τα τηλεοπτικά συνεργεία θα πρέπει να φέρουν το ειδικό ταμπελάκι και ειδικά για την κάλυψη του κεντρικού αναβιωτικού δρώμενου (Κυριακή 13/5/2018)  θα πρέπει να βρίσκονται σε προκαθορισμένο σημείο και σύμφωνα πάντοτε με τις υποδείξεις των υπευθύνων της διοργάνωσης,
  • Δεν εγκρίνεται/χορηγείται διαπίστευση ΜΜΕ – Press για διαφημιστικούς λόγους, καθώς επίσης και σε πρόσωπα τα οποία αποδεδειγμένα δεν εκπροσωπούν επίσημα μέσο Ενημέρωσης.
  • .Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια κάλυψης των εκδηλώσεων.

.ΦΟΡΜΑ – ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΜΜΕ

Γραμματεία & Πληροφορίες

Έφη Κωνσταντινίδου
Τηλ : +30 2323 3 50203 & +30 2323 3 50204
Δευτέρα – Παρασκευή  09:00 – 14:00